— Zij geven daar de toon aan

Het bestuur van het koor

Dit dameskoor bestaat naast vele leden ook uit een bestuur. In dit geval de regeltantes van het koor. Reserveringen, repetitieavonden, optreden, lief en leed, eigen concerten en nog vele andere zaken. 

Naast zingen, ook besturen

Zoals elke vereniging hebben wij als koor een bestuur. Want er moeten nogal wat zaken geregeld worden, naast het zingen.

Trijn Seidel | voorzitter

Als je met een groep vrouwen bent, is het altijd goed om tenminste één dame te hebben, die het allemaal een beetje onder controle houdt. Dat is bij ons Trijn, zij houdt de vaart erin en zit de (bestuurs)vergaderingen voor.

Geesje de Jong | secretaris

Een secretaris is héél belangrijk, want er wordt natuurlijk heel veel gepraat door de dames en dat moet worden vastgelegd. Ook het vastleggen van de optredens, behandelen van de mail, regelen van andere zaken. U kent het wel, niks gaat vanzelf! Zonder Geesje kunnen we niet.

Hennie Belt | penningmeester

Ook niet onbelangrijk is dat er iemand is die op de centen let. Het is allemaal al duur genoeg natuurlijk. Bij Hennie komt het wel goed met die centen. Facturen betalen en facturen versturen is haar wel toevertrouwd.

Sieta Venema | lid

Geen ‘functie’ dat betekent niet niks te doen hebben, integendeel! Vele handen maken licht werk en zo verricht Sieta ook het een en ander.

Alie Scholten | lid

Ook Alie steekt de handen uit de mouwen. Het bezorgen van bijvoorbeeld attenties daar draait ze haar hand niet voor om. En ook niet onbelangrijk, haar humor zorgt voor een vrolijke noot.

Zij geven daar de toon aan: het bestuur van het koor de Broeker Sirenen