— Oefening baart kunst

Repetities

Naast dat wij het heel erg leuk vinden om concerten en optredens te verzorgen, zijn ook de repetities heel erg belangrijk. Wij repeteren de dinsdagavonden de oneven weken in buurthuis ’tTrefpunt in Beilen. Dit jaar vieren wij ons 20 jarig jubileum. Naast het repeteren verzorgen wij leuke en geslaagde optredens voor iedereen.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

Maar nu even niet. Niet omdat we denken dat we zo goed zijn natuurlijk, maar omdat het even niet mag. Hopelijk kunnen we binnenkort weer aan de slag. Want oefening baart kunst! Wat doen wij als Broeker Sirenen? Oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

We starten de repetities altijd gezamenlijk met een kopje koffie of thee. En het koekje ontbreekt natuurlijk ook niet. Als de kelen zijn gesmeerd en iedereen is bijgekletst, starten we met repeteren. 

 

 

Normaliter repeteren wij met het dameskoor de Broeker Sirenen in buurthuis ’t Trefpunt in Holthe, Holthe 3A, 9411 TL Beilen

We zingen niet twee uur achter elkaar, er wordt ook een pauze ingelast. Een sanitaire stop, een drankje en we gaan weer door.